clear blue sky

Cloud infrastruktur er en optimal måde at levere IT-tjenester på. Det betyder, at du kan få sikker adgang til dine data og applikationer fra hvor som helst, blot der er en internetforbindelse. 

Cloud infrastruktur kan give dig en række fordele, herunder:

  • Øget skalerbarhed: Du kan nemt skalere dine IT-ressourcer op eller ned, efter behov.
  • Forbedret pålidelighed: Cloud infrastruktur er designet til at være meget pålidelig, da den er baseret på en række datacentre, der er fordelt over hele verden.
  • Lavere omkostninger: Cloud infrastruktur kan være en mere omkostningseffektiv måde at levere IT-tjenester på, da du kun betaler for de tjenester, du bruger.

Hvis du er på udkig efter en mere skalerbar, pålidelig og omkostningseffektiv måde at levere IT-tjenester på, så er cloud infrastruktur en god løsning.

Du er ikke længere begrænset til at arbejde på et bestemt sted, og du kan nemt skalere dine IT-ressourcer op eller ned, efter behov. Dette giver dig større frihed og muligheder, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

public cloud

Public Cloud er IT infrastruktur løsninger og services som ejes og drives af store globale spiller som typisk er Amazon, Google eller Microsoft. Man har som kunde ingen indflydelse på drift, opdateringer, betingelser eller andet. Til gengæld opnår man let og adgang til avanceret infrastruktur. Typisk betales public cloud via abonnementer 

hybrid cloud

Det bedste fra Public Cloud og Private Cloud. Dele af ens data og infrastruktur kan ligge i lokalt datacenter med fuld kontrol, hvorimod standardiserede services anvendes fra public cloud. Der anvendes typisk fælles identitet og sikkerheds niveau.Hybrid cloud kan også anvendes i migreringsfaser fra private til public cloud 

Private cloud

Private Cloud - oftest også kaldet hosting eller eget datacenter. Som kunde har man fuld kontrol over alle ressourcer, applikationer, databaser samt opbevaring af data. Private Cloud anvendes ofte hvor der er store krav til fleksibilitet og sikkerhed. Typisk hvor ressourcer ikke må deles med andre virksomheder.